Клинике у реконструкцији или изградњи

Тиршова

УДК Тиршова – завршени радови на реконструкцији крова, фасаде, столарије и тераса, вредни приближно 500 хиљада евра; почињу радови на обнови ентеријера, вредни приближно 1,5 милион евра; набављена и испоручена опрема која покрива 100% потреба клинике за наредних седам година.

ГАК Вишеградска – завршена Фаза 1 реконструкције, вредна 500 хиљада евра, у току припрема Фазе 2, вредне шест милиона евра

КБЦ Земун – набављена и испоручена опрема вредна око 1,6 милиона евра

Институт за кардиоваскуларне болести Дедиње – набављена и испоручена опрема вредна око 1,6 милиона евра

Ургентни центар КЦ Србије – до краја 2018. године биће изведени радови на реконструкцији спољног омотача и унутрашњости, вредни око 1,6 милиона евра

Клиника за неурохирургију КЦ Србије – у току је набавка опреме вредне 4,6 милиона евра

Центар за радиологију и магнетну резонанцу КЦ Србије – набављена и испоручена опрема вредна приближно 1,1 милион евра

• Планирано је да се у пројекат укључе и Институт за ортопедско-хируршке болести „Бањица“, Институт за онкологију и радиологију Србије, Специјална болница за лечење цереброваскуларних обољења „Свети Сава“ и ГАК „Народни фронт“. Средства за ове здравствене установе требало би да износе око 113,2 милиона евра.

болница
Мишовић

КБЦ „Драгиша Мишовић“ – завршени радови на потпуној обнови и опремању објекта који је страдао у пожару 2009. После десет година, КБЦ је почео да ради пуним капацитетом. Вредност радова је око три милиона евра, а вредност опреме око 10,5 милиона евра.

Мишовић